12.5.09

τακους τακι;

Αγαπητή Ντολόρες Σιέρβα Μαρία δε Τόδος Άνχελες (το ταξίδι στην Ισπανία θα μείνει ανεξίτηλο και μέσα μου και στα νεύρα των γύρω μου). Δεν υπάρχει περίπτωση να γράψω ποτέ κάτι συγκροτημένο, σατανικά χιλάριους και ταυτόχρονα χρήσιμο για τις επόμενες γενιές, όπως εσύ, οπότε απλά θα γράψω τα τούβλα μου τα ατάκτως ερριμένα να μη σου πω και τεριμμένα και κάνω ρίμα και σε ταράξω.
(στρίβουμε τσιγάρο)

Νομίζω ότι χρειάζομαι καινούριο συμβόλαιο με το σύμπαν για το χρόνο. Δε μου φτάνει. Θα γίνω κακιά αλλά γιατί ρε Τάκι (εκ του συμπαντάκι) δίνεις παρόμοια ημερομηνία λήξεως σε όλους; Γιατί κοίτα να δεις πώς έχουν τα πράγματα. Εμάς που η παιδική μας ηλικία μπουχουχού και λοιπά μας χρειάζονται μερικά χρόνια επανόρθωσης, κοπτοραψίματος και καλογυαλίσματος για να να ξαναπιάσουμε το έργο απ' την αρχή, ως πρωταγωνιστές κι όχι ως δευτεράντζες όπως μάθαμε. Βάλε τώρα και τα ταλέντα και την αχόρταγη φύση με την οποία μας καταράστηκες ΣΥΝ μια γερή δόση χαβαλίλας και σλοουλιβινγκσμού ΣΥΝ βιοπορισμό ΣΥΝ υπνολατρεία ΣΥΝ αναμονή σε ουρές και στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών ΣΥΝ ........................................................................................................................................................(συμπληρώστε κατά βούληση)
να το, πιάσαμε τα 40. Εξκιούζμι αλλά it's not fair που λενε και στο χωριό μου. Θα χωρίσω τις αγωνίες μου σε κατηγορίες

Α. Ημερήσιες
1. Να κοιμηθω μετά τη δουλειά 2. Να παω γυμναστήριο 3. Να κάνω μετάφραση 4. Να διαβάσω βιβλία 5. Να δω 6 feet under 6. Να βγω για ποτό 7. Να κάνω τον ημερήσιο διαλογισμό περί σχέσης και λοιπών ζητημάτων 8. Να αναρρώσω απ' το 7 9. Να μιλήσω με κάναν ανθρωπο στο τηλέφωνο ή να γράψω κάνα μέηλ που μου τη λένε ότι είμαι τεμπέλα και δεν απαντάω. 10. Να κάνω κάτι για το σπίτι μου πριν το κλείσει το υγειονομικό

Β. Ηλικιακές (aka τικ-τακ-τικ-τακ-τικ-τακ κ.ο.κ.)
1. Να φιλήσω λάθος βατράχους μέχρι να βρω τον σωστό
2. Να βρω τον σωστό και να τον μάθω, με μάθει, σκοτωθούμε, αγαπηθούμε καταλήξουμε σε L.F.E.
3. Να κάνω τα ταξίδια που θέλω
4. Να χορτάσω ξεμπουρδελεμένη αλητεία και πειράματα με τα όριά μου
5. Να αφιερώνω χρόνο στην οικογένειά μου γιατί η αναβολή απ' τις τύψεις τελειώνει όταν αρχίζουν τα δικά τους προβλήματα
6. Να σπουδάσω ψυχολογία/ανθρωπολογία/θαλάσσια βιολογία/ ιστορία, 5η ώρα θρησκευτικά.
7. Να συνέλθω απ' το δικό μου μερίδιο σκατών που θα χρειαστεί να φάω
8. (το αφήνω κενό, κάτι θα βρω να συμπληρώσω που δε μου 'ρχεται τώρα)

Τάκι, ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ. Δεν προλαβαίνω μέσα στα επόμενα 10 χρόνια να έχω γίνει ολοκληρωμένη, εξελιγμένη έκδοση του παλιού μου εαυτού, μόνιμη γκόμενα ή σύζυγος (μπρρρ), μαμά (μπρρρρρρρ), ταξιδεμένη, πλήρως διασκεδασμένη και ταξιδεμένη, γυμνασμένη (μεγάλη πουστιά αυτό με το μεταβολισμό και τα κρέατα που παίρνουν την κάτω βόλτα) να παραμείνω καλή κόρη, εγγονή, ξαδέρφη, φίλη, αδερφή, επαγγελματίας ΚΑΙ με σώας τας φρένας. Κι όλα αυτά χωρίς κανέναν να μου κάνει τη φορολογική δήλωση.

Έχω μια τεράστια λαχτάρα για νες κουίκ και για να τα ζήσω όλα. Αν δε μπορείς να μου ανανεώσεις το χρόνο ομιλίας, τουλάχιστον βοήθα να μη χάσω άδικα αυτόν που έχω. Ξέρεις εσύ.

Πάω να κάνω τη φορολογική ΜΟΝΗ μου. Κανόνισε να μ' αποζημιώσεις.